Paula Partido bude do konca sezóny mimo hry pre zranenie nohy, ktoré utrpela v zápase proti Glasgow City, čo včera potvrdila Elena Sadiku po tom, ako sa jej tím vrátil na vrchol SWPL1 vďaka jednoznačnému víťazstvu 5:0 nad Hearts v Celtic Parku.

Priaznivci sa pýtali, kam Partido zmizla po tom, čo jej meno chýbalo v posledných zápasoch. The futbalové tričko Celtic Star sa po včerajšom zápase rozprával s manažérom a využil príležitosť opýtať sa na odchádzajúceho hráča Realu Madrid.

Elena povedala: "Paula Partido je do konca sezóny mimo hry. V zápase proti Glasgow City si zranila nohu."

Devätnásťročný hráč strávil sezónu 2023/24 na hosťovaní v Lacné detské dresy Celtic z Realu Madrid a vyzeral sľubne. V 23 vystúpeniach má na konte tri góly a osem asistencií, pričom na konte má 430 úspešných prihrávok.

Hoci je pravdepodobné, že sa na konci sezóny vráti do svojho materského klubu, počas pôsobivej kampane bola pre Celtu určite dobrým prínosom, takže dúfajme, že klub bude mať miesto v jej srdci až do konca kariéry.

Celya Barclaisová nastúpila na poste pravého obrancu

Celya Barclaisová hrala včera popoludní na pozícii, na ktorej zvyčajne hráva Partido, a vyzerala dobre. Jej prítomnosť bola odstrašujúca a niekoľkými dobrými zákrokmi v útoku určite urobila na Rajskej stopu.

Víťazstvo 5:0 nad Hearts znamená, že Celtic FC Women vedie tabuľku druhý týždeň po sebe, predRangers Women má náskok dvoch bodov a 16 gólov na čele. Hoci si dianie v SWPL na týždeň oddýchne, kým uvidíme, či Ghirls dokážu postúpiť do finále Škótskeho pohára, vrátime sa k nemu 1. mája proti Glasgow City. Do konca sezóny zostáva odohrať už len päť zápasov, takže si v tomto období nemôžeme dovoliť strácať body, a preto musíme zabezpečiť, aby sme pokračovali vo víťaznom ťažení.

Celya Barclais

Toto semifinále Škótskeho pohára žien sa uskutoční v sobotu v Hampdene v skorých ranných hodinách a súperom budúRangers Women, ktoré sa budú chcieť pomstiť po skvelom víťazstve Lacné detské dresy Celtic nad sobotňajšími súperkami vo finále Škótskeho pohára žien v minulej sezóne.

Celya Barclais a Elena Sadiku pred včerajším zápasom proti Hearts v Celtic Parku

Kupit Futbalove Dresy

 

Ženy FC Celtic chcú dosiahnuť tri víťazstvá v rade, pokiaľ ide o Škótsky pohár žien, a veľká podpora Celticu, podobne ako vo finále v roku 2023, by bola pre tím Eleny Sadiku obrovskou vzpruhou.

Jessica Elliott

Ďalšie príbehy / Celtic FC Women

Aktuálne informácie o zranení: Elena Sadiku potvrdila, že pre hráčky Celticu sa sezóna skončila

  1. apríla 2024, 16:57

Hearts zatĺkané Murphyho zákonom ako Celtic iskrí v raji

  1. 4. 2024, 0:05

Celtic FC Women proti Hearts - Tímové novinky, podrobnosti o zápase a informácie o vstupenkách

Apr 21 2024, 11:54

Bestseller Davida Pottera The Celtic Rising ~ 1965: Vydanie knihy Celtic Rising: The Year Jock Stein Changed Everything je úplne vypredané, ale je k dispozícii na Amazon Kindle, so všetkými fotografiami z tvrdej väzby, za polovičnú cenu, len 3,49 libier…